Jazz, Swing & Chanson Française

Un repàs per una selecció dels millors temes de l’últim segle, un viatge musical amb les melodies més emblemàtiques del Jazz i de la Chanson Française.

Aficionat incondicional del guitarrista Django Reinhardt, va revisitar un repertori ecléctic interpretat amb swing i energía.

De Frank Sinatra a Johnny Cash, passant per Edith Piaf o Chuck Berry, porto al meu terreny una gran diversitat d’estils i ofereixo una meticulosa i insòlita selecció musical interpretat amb un segell molt personal.

Projectes

Aquest projecte en solitari neix oficialment en 2015 però es una cosa que porta en gestació anys, por no dir tota la vida . Guitarrista y cantant des meus 12 anys, la meva evolució musical i el meu camí personal tard o d’hora m’anava a portar als escenaris a solitari.

La meva ambició a aquest projecte amb guitarra, veu i loop, és reproduir un ambient eclèctic, del Jazz dels anys 20 al folk rock dels anys 60-70, passant per clàssics de la música francesa.

“Pierre-Arnaud Quartet”  som una formació de jazz  atípica, una veu amb caràcter, una trompeta encisadora i una guitarra inspirat amb una sòlida base de Swing. 

El quartet barceloní proposa un viatge hipnotitzant al swing americà dels anys 30, una trobada entre la música de Frank Sinatra, Louis Armstrong i Django Reinhardt.

“Acoustic Guiri” som una familia unida per l’amor al Jazz, una banda que porta anys actuant en el panorama musical a Catalunya. La nostra proposta uneix una formació instrumental pròpia al Jazz Manouche i una veu femenina càlida que transporta al blues i al soul.

Elegancià, energía y delicadesa són qualificatius que formen part de l’univers musical del quintet.

“Les Enfants Terribles” som un trio de cordes de soca-rel manouche.

Toquem melodies que caracteritzen el gypsy jazz modern i versionem amb Swing grans clàssics de la chanson française.

“Pierre & Manon” és un  duo que neix a la fi de l’any 2017 de la trobada amb la cantant parisenca Manon Lemesle. Formem un duo de  Jazz i chanson française enfocat a actuacions a restaurants, piano-bars i hotels a Barcelona i voltants.

Agenda

Discografia

Los Mercenarios de la Barbacoa

Per a la realització d’aquest treball d’estudi, vaig tenir la sort de poder comptar amb grans músics, amics i professionals, el bo i millor del panorama musical a Barcelona.

L’objectiu d’aquesta proposta  ha estat principalment el d’orchestrar un repertori eclèctic, reflectint la diversitat musical que va presentar habitualmente en solitari, però amb un altre enfocament, amb  una perspectiva més àmplia i completa.

Sextet Project

El primer treball d’estudi que hem realitzat amb Acoustic Guiri a l’any 2014 s’ha gravat al estudi “Shasta Daisy Producción” a  Barcelona.                         

Reflectim en aquest enregistrament arranjaments propis d’estàndards de Jazz, Swing i Blues en el que combinem una formació molt pròpia al Jazz Manouche amb una veu blues i soul.

Runnin’ Wild

Aquest primer treball a nom de “Pierre-Arnaud” és el resultat brut de la necessitat de desenvolupar una proposta musical en solitari, amb un repertori variat i entretingut.

Gravat a casa, es va editar més amb fines promocionals que de publicació d’un àlbum en si.

Contacte

pabourhis@gmail.com

+34 652 030 902

@PierreArnaudMusic